Adapter Multimedia

Adapter Multimedia
Weergegeven:
Sorteren op:
HDMI-naar-DVI-adapter Apple Geen voorraad

HDMI-naar-DVI-adapter Apple

Met de Apple HDMI-naar-DVI-adapter kun je een DVI-beeldscherm of -projector aansluiten op je Mac met geïntegreerde HDMI-poort. Een extern beeldscherm kun je onder meer gebruiken als primair scherm. Sluit je het aan als tweede scherm, dan kun je je bureaublad uitbreiden. En werk je met een projector,..

€ 35,00 Excl. BTW: € 28,93

Lightning Digital AV Adapter (MD826ZM/A) Apple Geen voorraad

Lightning Digital AV Adapter (MD826ZM/A) Apple

De Lightning-naar-digitale-AV-adapter is geschikt voor je iPad met Retina-display, iPad mini, iPhone 5 en iPod touch (5e generatie) met een Lightning-connector. Met de Lightning-naar-digitale-AV-adapter kun je bijvoorbeeld apps, presentaties, websites of diavoorstellingen op het scherm van je appara..

€ 55,00 Excl. BTW: € 45,45

Lightning to VGA Adapter Apple

De Lightning-naar-VGA-adapter is geschikt voor je iPad met Retina-display, iPad mini, iPhone 5 en iPod touch (vijfde generatie) met een Lightning-connector. Met de Lightning-naar-VGA-adapter kun je bijvoorbeeld apps, presentaties, websites of diavoorstellingen op het scherm van je apparaat synchroon..

€ 55,00 Excl. BTW: € 45,45

Thunderbolt-naar-Gigabit Ethernet-adapter Apple

De Apple Thunderbolt-naar-Gigabit Ethernet-adapter is ideaal als je je Mac op een snel Gigabit Ethernet-netwerk wilt aansluiten. Deze kleine en compacte adapter past op de Thunderbolt-poort van je Mac en heeft een RJ-45-poort die geschikt is voor 10/100/1000BASE-T-netwerken. ..

€ 35,00 Excl. BTW: € 28,93