Adapter USB

Adapter USB
Weergegeven:
Sorteren op:

Adapter voor Thunderbolt 3 (USB C) naar Thunderbolt 2 Apple

Met de adapter voor Thunderbolt 3 (USB-C) naar Thunderbolt 2 kun je Thunderbolt- en Thunderbolt 2-devices, zoals externe harde schijven en Thunderbolt-displays, aansluiten op een Thunderbolt 3-poort (USB-C) op je MacBook Pro. En omdat hij bidirectioneel is, kun je met deze adapter ook nieuwe Thunder..

€ 55,00 Excl. BTW: € 45,45

Archer T2U Plus TP-link

De Archer T2U Plus ontvangt de wifi-signalen op twee verschillende banden. Door ondersteuning van 256-QAM neemt de gegevenssnelheid van de 2.4GHz-band toe van 150 Mbps tot 200 Mbps voor 33% snellere prestaties. 200 Mbps op de 2.4GHz-band is geschikt voor dagelijks gebruik, zoals internetten op ouder..

€ 24,99 Excl. BTW: € 20,65

Lightning to Micro USB Adapter (MD820ZM/A) Apple

Met de Lightning-naar-micro-USB-adapter kun je een iPhone, iPad of iPod met Lightning-connector aansluiten op micro-USB-kabels en -opladers om je apparaat te synchroniseren en op te laden...

€ 25,00 Excl. BTW: € 20,66

Lightning-naar-USB-3-camera-adapter Apple Geen voorraad

Lightning-naar-USB-3-camera-adapter Apple

Met de Lightning-naar-USB-3-camera-adapter zet je eenvoudig foto’s en video’s over van je digitale hogeresolutiecamera naar je iPad Pro. Zodra je de Lightning-naar-USB-3-camera-adapter aansluit, wordt op je iPad Pro automatisch de Foto’s-app geopend. Je kunt dan aangeven welke foto’s en video’s je w..

€ 45,00 Excl. BTW: € 37,19

Lightning-naar-USB-camera-adapter Apple Geen voorraad

Lightning-naar-USB-camera-adapter Apple

Met de Lightning-naar-USB-camera-adapter download je eenvoudig foto’s en video’s van je digitale camera naar je iPad of iPhone met Lightning-connector, zodat je ze kunt bekijken op het prachtige Retina-display en ze aan iedereen kunt laten zien. Zodra je de Lightning-naar-USB-camera-adapter aanslui..

€ 35,00 Excl. BTW: € 28,93

USB naar ethernet adapter Apple

Met de Apple USB naar Ethernet Adapter heb je de mogelijkheid je MacBook op een bekabeld netwerk aan te sluiten. Je sluit deze adapter eenvoudig aan op de usb poort en je bent klaar om bekabeld te internetten. Gebruik deze adapter thuis of neem hem mee in je tas of rugzak. ..

€ 35,00 Excl. BTW: € 28,93

USB-C Digital AV Multiport Adapter Apple Geen voorraad

USB-C Digital AV Multiport Adapter Apple

Met de USB-C-naar-digitale-AV-multipoort-adapter kun je je MacBook met USB-C-poort aansluiten op een HDMI-scherm. Daarnaast kun je via deze adapter een standaard USB-apparaat en USB-C-oplaadkabel aansluiten. Met deze adapter kun je je MacBook-scherm synchroon weergeven op je HDMI-tv of -scherm in m..

€ 79,00 Excl. BTW: € 65,29

USB-C naar USB Adapter Apple

Met de USB-C-naar-USB-adapter kun je je iOS-devices en veel standaard USB-accessoires aansluiten op een MacBook met een USB-C-poort.Sluit het USB-C-gedeelte van de adapter aan op de USB-C-poort op je MacBook en sluit vervolgens je flash-schijf, camera of ander standaard USB-apparaat aan. Je kunt ook..

€ 25,00 Excl. BTW: € 20,66

USB-C VGA Multiport Adapter Apple

Met de USB-C-naar-VGA-multipoort-adapter kun je je MacBook met USB-C-poort aansluiten op een VGA-scherm. Daarnaast kun je via deze adapter een standaard USB-apparaat en USB-C-oplaadkabel aansluiten. Met de USB-C-naar-VGA-multipoort-adapter kun je je MacBook-scherm synchroon weergeven op je tv of be..

€ 79,00 Excl. BTW: € 65,29

USB-C-lichtnetadapter van 30 W Apple

Met de Apple USB-C-lichtnetadapter van 30 W laad je snel en efficiënt op. Thuis, op kantoor of onderweg. De lichtnetadapter is compatibel met elk USB-C-device. Voor optimaal opladen kun je ’m het beste aansluiten op de 12-inch MacBook. En als je hem gebruikt met iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iP..

€ 55,00 Excl. BTW: € 45,45

USB-C-lichtnetadapter van 61 W Apple

Met de USB-C-lichtnetadapter van 61 W laad je snel en efficiënt op. Thuis, op kantoor of onderweg. Deze lichtnetadapter is compatibel met elk USB-C-device. Voor optimaal opladen kun je ’m het beste aansluiten op je 13?inch MacBook Pro met Thunderbolt 3-poorten (USB-C). De USB-C-oplaadkabel is afzond..

€ 75,00 Excl. BTW: € 61,98

USB-C-lichtnetadapter van 87 W Apple

Met de USB-C-lichtnetadapter van 87 W laad je snel en efficiënt op. Thuis, op kantoor of onderweg. Deze lichtnetadapter is compatibel met elk USB-C-device. Voor optimaal opladen kun je ’m het beste aansluiten op je 15-inch MacBook Pro met Thunderbolt 3-poorten (USB-C). De USB-C-oplaadkabel is afzond..

€ 85,00 Excl. BTW: € 70,25

USB-C-naar-Lightning-kabel (2 m) Apple

Sluit je iPhone, iPad of iPod met Lightning-connector aan op je Mac met USB-C- of Thunderbolt 3-poort (USB-C) om je device op te laden en te synchroniseren. Je kunt deze kabel ook gebruiken met je Apple USB-C-lichtnetadapter van 29 W, 61 W of 87 W om je iOS-device op te laden. Bovendien laad je hie..

€ 39,00 Excl. BTW: € 32,23