Computerkabels

Computerkabels
Weergegeven:
Sorteren op:
AP9872 APC Geen voorraad
Apple Thunderbolt-kabel - 2 m Apple Geen voorraad

Apple Thunderbolt-kabel - 2 m Apple

Thunderbolt zorgt voor een supersnelle gegevensoverdracht en enorme uitbreidingsmogelijkheden. Er zijn twee 10-Gbps gegevenskanalen per poort, wat een gegevensoverdracht oplevert die tot twee keer zo snel is als USB 3 en tot twaalf keer sneller dan FireWire 800.Met de Apple Thunderbolt-kabel kun je ..

€ 45,00 Excl. BTW: € 37,19

HDMI-naar-DVI-adapter Apple

Met de Apple HDMI-naar-DVI-adapter kun je een DVI-beeldscherm of -projector aansluiten op je Mac met geïntegreerde HDMI-poort. Een extern beeldscherm kun je onder meer gebruiken als primair scherm. Sluit je het aan als tweede scherm, dan kun je je bureaublad uitbreiden. En werk je met een projector,..

€ 35,00 Excl. BTW: € 28,93

Lightning naar mini jack adapter Apple

Met deze adapter kun je een device met een mini-jack-uitgang aansluiten op een device met een Lightning-connector. ..

€ 10,00 Excl. BTW: € 8,26

Lightning to USB cable 0.5 m Apple

Met deze USB 2.0-kabel kun je je iPhone, iPad of iPod met Lightning-connector aansluiten op de USB-poort van je computer om te synchroniseren en op te laden, of op de Apple USB-lichtnetadapter om gemakkelijk te kunnen opladen via een stopcontact...

€ 25,00 Excl. BTW: € 20,66

Lightning-naar-SD-kaartlezer Apple Geen voorraad

Lightning-naar-SD-kaartlezer Apple

Met de Lightning-naar-SD-kaartlezer kun je heel eenvoudig foto's en video's van je digitale camera naar je iPad of iPad mini downloaden, zodat je ze kunt bekijken op het prachtige iPad-display en ze aan familie en vrienden kunt laten zien.Zodra je de SD-kaart in de kaartlezer stopt, wordt op je iPad..

€ 35,00 Excl. BTW: € 28,93

Lightning-naar-USB-kabel (2 m) Apple

Met deze USB 2.0-kabel van 2 meter kun je je iPhone, iPad of iPod met Lightning-connector aansluiten op de USB-poort van je computer om de batterij op te laden en je device te synchroniseren. Of sluit je device via deze kabel aan op de Apple USB-lichtnetadapter en een stopcontact. ..

€ 35,00 Excl. BTW: € 28,93

Techconnect 2 - video-/audiokabelkit - VGA / composietvideo / -audio - 15 m Vision Geen voorraad

Techconnect 2 - video-/audiokabelkit - VGA / composietvideo / -audio - 15 m Vision

pakket van 4 kabels 15m: 1-phono 2-phono 3,5 mm minijack VGA   ..

Prijs op aanvraag

Thunderbolt-kabel - 50 cm Apple

Thunderbolt zorgt voor een supersnelle gegevensoverdracht en enorme uitbreidingsmogelijkheden. Er zijn twee gegevenskanalen per poort, wat een gegevensoverdracht oplevert die tot twee keer zo snel is als USB 3 en tot twaalf keer sneller dan FireWire 800.Met de Apple Thunderbolt-kabel kun je voor Thu..

€ 35,00 Excl. BTW: € 28,93

USB C Oplaadkabel (2m) Apple

Deze oplaadkabel van 2 meter, met USB-C-connectors aan beide uiteinden, is ideaal voor het opladen van USB-C-devices en ondersteunt ook USB 2 voor het synchroniseren en overzetten van gegevens tussen USB-C-devices. Sluit de USB-C-oplaadkabel aan op een compatibele USB-C-lichtnetadapter om je MacBook..

€ 25,00 Excl. BTW: € 20,66

USB-C naar Lightning kabel (1 m) Apple Geen voorraad

USB-C naar Lightning kabel (1 m) Apple

Sluit je iPhone, iPad of iPod met Lightning-connector aan op je Mac met USB-C- of Thunderbolt 3-poort (USB-C) om je device op te laden en te synchroniseren. Je kunt deze kabel ook gebruiken met je Apple USB?C-lichtnetadapter van 29 W, 30 W, 61 W of 87 W om je iOS-device op te laden. En het opladen ..

€ 25,00 Excl. BTW: € 20,66

USB-C naar USB Adapter Apple

Met de USB-C-naar-USB-adapter kun je je iOS-devices en veel standaard USB-accessoires aansluiten op een MacBook met een USB-C-poort.Sluit het USB-C-gedeelte van de adapter aan op de USB-C-poort op je MacBook en sluit vervolgens je flash-schijf, camera of ander standaard USB-apparaat aan. Je kunt ook..

€ 25,00 Excl. BTW: € 20,66

USB-C-naar-Lightning-kabel (2 m) Apple

Sluit je iPhone, iPad of iPod met Lightning-connector aan op je Mac met USB-C- of Thunderbolt 3-poort (USB-C) om je device op te laden en te synchroniseren. Je kunt deze kabel ook gebruiken met je Apple USB-C-lichtnetadapter van 29 W, 61 W of 87 W om je iOS-device op te laden. Bovendien laad je hie..

€ 39,00 Excl. BTW: € 32,23