Professionele Displays

Professionele Displays
Weergegeven:
Sorteren op:
Professional LED-TV 24HFL3009W/12 Philips Geen voorraad

Professional LED-TV 24HFL3009W/12 Philips

Met deze energiezuinige LED-TV geniet u van de voordelen van Hospitality TV. Geef uw patiënten de gelegenheid om premiuminhoud te kopen, informeer ze via zorginfopagina's en gebruik de nieuwste technologie voor bediening op afstand voor moeiteloze installatie.Deze TV is uitgerust met de meest geavan..

Prijs op aanvraag

Professional LED-TV 24HFL3010T/12 Philips Geen voorraad

Professional LED-TV 24HFL3010T/12 Philips

Met deze energiezuinige LED-TV geniet u van de voordelen van Hospitality TV. Geef uw gasten de gelegenheid om premiuminhoud te kopen, informeer ze via hotelinfopagina's en gebruik moderne technologie voor bediening op afstand voor moeiteloze installatie en controle.Dankzij LED-achtergrondverlichting..

Prijs op aanvraag

Professional LED-TV 28HFL2819D/12 Philips Geen voorraad

Professional LED-TV 28HFL2819D/12 Philips

Deze energiezuinige Hospitality LED-TV biedt efficiënte installatie via USB-cloning en speciale functies voor de hotelbranche zoals menu- en bedieningsvergrendeling.De TV is uitgerust met de geavanceerde LED-verlichtingstechnologie en wordt gekenmerkt door een opvallende, minimalistische vormgeving ..

Prijs op aanvraag

Professional LED-TV 32HFL2819D/12 Philips Geen voorraad

Professional LED-TV 32HFL2819D/12 Philips

Optimale prestaties in een modern ontwerp met energiebesparende LED-technologie! Deze energiezuinige Hospitality LED-TV biedt efficiënte installatie via USB-cloning en speciale functies voor de hotelbranche zoals menu- en bedieningsvergrendeling.U kunt in minder dan een minuut eenvoudig alle (kanaal..

Prijs op aanvraag