Digitale televisie

Digitale televisie
Weergegeven:
Sorteren op:
Antenne TV CI+ module met smartcard TV VLAANDEREN Geen voorraad

Antenne TV CI+ module met smartcard TV VLAANDEREN

CI+ module voor Antenne TV van TV VLAANDEREN. De meest compacte oplossing voor TV VLAANDEREN Antenne TV. Deze smalle kaartlezer is speciaal ontwikkeld voor tv-toestellen die beschikken over een DVB-T2 tuner. Om het aanbod van TV VLAANDEREN via de ether te bekijken is er dan geen losse decoder meer ..

€ 39,00 Excl. BTW: € 32,23

Antenne TV decoder met CI+ module en smartcard TV VLAANDEREN

Decoder voor Antenne TV met CI+ module en smartcard.  Met deze decoder met DVB-T2 tuner en CI+ module met smartcard ben je klaar om TV VLAANDEREN Antenne TV. Verbind het toestel met de antenne en jouw tv en je kan meteen kijken. TV-abonnement enkel mogelijk in Vlaanderen en Brussel! ..

€ 99,00 Excl. BTW: € 81,82

CI+ module CAM-701 met smartcard TV VLAANDEREN

TV VLAANDEREN CI+module met Smartcard. De meest compacte oplossing voor digitale tv. Deze smalle kaartlezer is speciaal ontwikkeld voor tv-toestellen die beschikken over een DVB-S2 tuner. Om het aanbod van TV VLAANDEREN via satelliet te bekijken is er geen losse decoder meer nodig. ..

€ 79,00 Excl. BTW: € 65,29

CI+module CAM-701 met SmartCard  TÉLÉSAT Geen voorraad

CI+module CAM-701 met SmartCard TÉLÉSAT

CI+module met Smartcard voor TÉLÉSAT. De meest compacte oplossing voor digitale tv. Deze smalle kaartlezer is speciaal ontwikkeld voor tv-toestellen die beschikken over een DVB-S2 tuner. Om het aanbod van TÉLÉSAT via satelliet te bekijken is er geen losse decoder meer nodig. ..

€ 79,00 Excl. BTW: € 65,29