Broodbakmachines

Broodbakmachines
Broodbakautomaat, broodbakmachine, broodbakoven
Weergegeven:
Sorteren op:
Croustina Wit Panasonic Geen voorraad

Croustina Wit Panasonic

Croustina maakt de broodliefhebber in je los. De speciale touch? De heerlijkste harde korst die je thuis kunt maken en proeven. Met Croustina kun je allerlei soorten brood bakken in een prachtig ovale vorm in ambachtelijke stijl. Dankzij speciale programma's voor pizzadeeg, jam en cake kun echt crea..

€ 230,00 Excl. BTW: € 190,08

Croustina Zwart Panasonic Geen voorraad

Croustina Zwart Panasonic

Bak je graag je eigen brood? Kies voor de Panasonic SD-ZF2010 Croustina en bak thuis makkelijk alle soorten brood in een ovale vorm in ambachtelijke stijl. Deze broodbakmachine zorgt telkens weer voor brood met een extra krokante korst. Top!  Glütenvrij programma  Allergisch aan glüten? De Panason..

€ 230,00 Excl. BTW: € 190,08

SD-2500WXE Panasonic Geen voorraad

SD-2500WXE Panasonic

In zijn nieuwe moderne uiterlijk met cool-touch behuizing is deze broodbakker een ideale aanwinst voor uw huis. Het gebogen, eenvoudig te gebruiken, bedieningspaneel biedt groot bedieningsgemak. Met de SD-2500WXE heeft u altijd vers brood van verse ingredienten in een handomdraai, terwijl deze ook k..

€ 160,00 Excl. BTW: € 132,23

SD-2511WXE Panasonic Geen voorraad

SD-2511WXE Panasonic

Temperatuursensor Met de broodbakprogramma's van Panasonic wordt elk proces afgestemd op de omgevingstemperatuur. De totale baktijd van elk programma blijft hetzelfde, ongeacht de temperatuuromstandigheden. Automatische ingrediëntendispenser De rozijnen/noten-dispenser voegt fijngesneden gedroogd f..

€ 200,00 Excl. BTW: € 165,29

SD-ZB2512 Panasonic Geen voorraad

SD-ZB2512 Panasonic

Kies uw favoriete gezonde ingrediënten en de Panasonic broodbakmachine doet de rest ! De nieuwste modellen hebben veel extra modi om je te helpen met het maken van heerlijk gezond brood door een verscheidenheid aan granen en meel. Temperatuursensor Met de broodbakprogramma's van Panasonic wordt el..

€ 230,00 Excl. BTW: € 190,08