Geen voorraad
ASUS Expedition videokaarten zijn gemaakt voor non-stop actie, vervaardigd met non-stop duurzaamheid voor 2x langere levensduur en hoogwaardige betrouwbaarheid.Zonder het bij glijlagerventilatoren vaak voorkomende probleem van opdrogende olie gaat de dubbele kogellagerventilator van de ASUS Expedition GeForce GTX 1070 2x zo lang mee. Dankzij de verminderde wrijving loopt hij ook soepeler, wat de levensduur en de koelingefficiëntie van de kaart nog verder verbetert. Speel in echte 0dB stilte, aangezien de 0dB ventilatoren uitgeschakeld blijven tot een ingesteld GPU-temperatuurniveau.
  • ASUS Expedition videokaarten zijn gemaakt voor non-stop actie, vervaardigd met non-stop duurzaamheid voor 2x langere levensduur en hoogwaardige betrouwbaarheid.
  • Zonder het bij glijlagerventilatoren vaak voorkomende probleem van opdrogende olie gaat de dubbele kogellagerventilator van de ASUS Expedition GeForce GTX 1070 2x zo lang mee. Dankzij de verminderde wrijving loopt hij ook soepeler, wat de levensduur en de koelingefficiëntie van de kaart nog verder verbetert. Speel in echte 0dB stilte, aangezien de 0dB ventilatoren uitgeschakeld blijven tot een ingesteld GPU-temperatuurniveau.
  • ASUS-videokaarten worden geproduceerd met behulp van Auto-Extreme technologie, een voor het eerst in deze industrie toegepast 100% geautomatiseerd productieproces. Ook zijn ze voorzien van hoogwaardige Super Alloy Power II-componenten die de efficiëntie verbeteren, stroomverlies verminderen, zoemend geluid van componenten onder belasting terugdringen en thermische temperaturen verlagen, voor onovertroffen kwaliteit en betrouwbaarheid.
  • GPU Tweak II met intuïtieve gebruikersinterface maakt overklokken eenvoudiger en meer visueel dan ooit, met behoud van geavanceerde opties voor doorgewinterde overklokkers. Met één klik maximaliseert de nieuwe Gaming Booster-functie de systeemprestaties door overbodige processen te verwijderen en alle beschikbare systeembronnen automatisch toe te wijzen.
  • ASUS EX-GTX1070-O8G
  • Display drivers, ASUS GPU Tweak II, XSplit Gamecaster 2 (1 jaar premium licentie)
Aansluitingen
Aantal DisplayPort ingangen 2
Aantal DVI-D ingangen 1
Aantal HDMI-poorten 2
HDMI versie 2.0
Algemeen
Interfacetype PCI Express 3.0
Type grafisch geheugen GDDR5
Functies
Geïntegreerde TV Tuner
HDCP
OpenGL versie 4.5
Fysieke kenmerken
Breedte 24 cm,mm
Diepte 13.1 cm,mm
Hoogte 3.8 cm,mm
Geheugen
Geheugenbus 256 bit
Kloksnelheid geheugenmodule 8008 GHz,MHz
Werkgeheugen 8 GB
Grafische processor
Type koeling Actief
Processor
Grafische kaart NVIDIA GeForce GTX 1070
Kloksnelheid processor 1607 GHz,MHz

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

EX-GTX1070-O8G Asus

  • Prijs op aanvraag

Tags: EXGTX1070O8GAsusGrafische kaartVideokaarten