Geen voorraad
De ASUS Dual series of GeForce GTX 1060 is uitgerust met gepatenteerde Wing-Blade ventilatoren voor max. luchtstroom met 105% meer luchtdruk. Daarnaast zorgt exclusieve Auto-Extreme technologie met Super Alloy Power II-componenten voor superieure stabiliteit. GPU Tweak II met XSplit Gamecaster voor het intuïtief tweaken van prestaties en het direct streamen van gameplay.ASUS-videokaart wordt geproduceerd met behulp van Auto-Extreme technologie. Het is ze voorzien van hoogwaardige Super Alloy Power II-componenten die de efficiëntie verbeteren, stroomverlies verminderen, zoemend geluid van componenten onder belasting terugdringen en thermische temperaturen verlagen, voor onovertroffen kwaliteit en betrouwbaarheid. ASUS Dual series of GeForce GTX 1060 videokaarten hebben twee HDMI-poorten voor het gelijktijdig aansluiten van een VR-apparaat en scherm, zodat gebruikers op elk moment kunnen genieten van meeslepende virtual reality-ervaringen, zonder kabels te hoeven verwisselen.
  • De ASUS Dual series of GeForce GTX 1060 is uitgerust met gepatenteerde Wing-Blade ventilatoren voor max. luchtstroom met 105% meer luchtdruk. Daarnaast zorgt exclusieve Auto-Extreme technologie met Super Alloy Power II-componenten voor superieure stabiliteit. GPU Tweak II met XSplit Gamecaster voor het intuïtief tweaken van prestaties en het direct streamen van gameplay.
  • Een gepatenteerd Wing-Blade ontwerp levert maximale luchtstroom en verbeterde 105% statische druk over het koellichaam, met 3x stillere werking dan referentie-kaarten.
  • ASUS-videokaart wordt geproduceerd met behulp van Auto-Extreme technologie. Het is ze voorzien van hoogwaardige Super Alloy Power II-componenten die de efficiëntie verbeteren, stroomverlies verminderen, zoemend geluid van componenten onder belasting terugdringen en thermische temperaturen verlagen, voor onovertroffen kwaliteit en betrouwbaarheid.
  • ASUS Dual series of GeForce GTX 1060 videokaarten hebben twee HDMI-poorten voor het gelijktijdig aansluiten van een VR-apparaat en scherm, zodat gebruikers op elk moment kunnen genieten van meeslepende virtual reality-ervaringen, zonder kabels te hoeven verwisselen.
  • ASUS DUAL-GTX1060-6G
  • Display drivers, ASUS GPU Tweak II, XSplit Gamecaster 2 (1 jaar premium licentie)
Aansluitingen
Aantal DisplayPort ingangen 2
Aantal DVI-D ingangen 1
Aantal HDMI-poorten 2
HDMI versie 2.0
Algemeen
Aantal sloten 2
Interfacetype PCI Express 3.0
Maximale externe resolutie 7680 x 4320
Type grafisch geheugen GDDR5
Functies
DirectX versie 12.0
HDCP
OpenGL versie 4.5
Fysieke kenmerken
Breedte 13.0 cm,mm
Diepte 24.2 cm,mm
Hoogte 4.3 cm,mm
Geheugen
Geheugenbus 192 bit
Kloksnelheid geheugenmodule 8008 GHz,MHz
Werkgeheugen 6 GB
Grafische processor
Type koeling Actief
Processor
Grafische kaart NVIDIA GeForce GTX 1060
Kloksnelheid processor 1506 GHz,MHz

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

DUAL-GTX1060-6G Asus

  • Prijs op aanvraag

Tags: DUALGTX10606GAsusGrafische kaartVideokaarten